Viewed 54 times 0 Answers
0
من فوق ليسانس مهندسي شيمي-مهندسي پليمر هستم و آيلتس هم دارم،مي خواستم ببينم براي جاب آفر گرفتن بايد چه كاري انجام بدم؟
2020-12-20 10:09:12 Toronto مهاجرت # #مهندسي شيمي #مهندسي پليمر #آيلتس #جاب آفر
Similar Question:
#
#مهندسي شيمي
#مهندسي پليمر
#آيلتس
#جاب آفر
#مهندسي شيمي

من نام مهندسي شيمي هستم تو سايت ميرم كه سازمان مربوطه رو پيدا كنم نميبينم فقط يه قسمت كه زده engineer هست ايا منظورش همه رشته هاي مهندسي هست كه تو اين تاييديه سازمانا نيومده؟
2021-09-12 22:29:00 #Saskatoon [رشته] مهاجرت

من رشته ام مهندسي پليمر هست چنين رشته اي اصولا زير محموعه است ايا حتما بايد اسم اين رشته باشه تو ناك؟
2021-09-09 20:26:00 #Saskatoon [رشته] مهاجرت

وقت بخير.حداقل نمره اي كه براي آيلتس لازمه براي express entry چند؟ يعني بيشتر با چه نمره اي دراو ميشن؟
2021-08-29 11:40:00 #Canada مهاجرت

يني با مدرك ارشد آيلتس ٧ نميشه واسه اكسپرس اينتري با سن ٣٤ سال اقدام كرد؟با سابقه كار مرتبط هم هستم
2021-08-31 04:14:00 #Canada [اقدام] مهاجرت

ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Canada [یک ماه پیش] مهاجرت

اگر من نامه اشتغال به کار فعلی، فیش حقوقی و جاب آفر رو ضمیمه درخواست ویزام کنم، احتمالش هست که افیسر از من سابقه بیمه بخواد؟ میخوام بدونم این جز اسک های افیسر میتونه باشه؟
2021-09-01 08:46:00 #Canada [اشتغال به کار] مهاجرت

من قصدم اینه برای ناک 0113 که همون purchasing manager هست اقدام کنم اما چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که در قسمت employment requirement نوشته مدرک لیسانس یا دیپلم کالج برای business و غیره معمولا مورد نیازه A bachelor's degree or college diploma in business administration, commerce or economics is usually required الان مدرک من فوق لیسانسه مدیریت اجرایی هستش که میشه Executive business administration با توجه به مدرک فوق لیسانس به نظرتون میتونم روی این ناک حساب کنم؟ احتمال داره over qualified بش
2021-09-19 05:54:00 #Toronto

داشتم: الان دانشگاهها (مثلا پيام نور) سيستم آموزشيش براي فوق ليسانس دو حالت داره: ي حالتي هست كه داره ي حالت ديگه هست بجاي پايان نامه بايد بردارم اينه اونايي كه مدرك با سمينار دارن براي اپلاي دانشگاه براي مقطع دكترا مدركشون قابل قبول هست؟ يا حتما بايد پايان نامه باشه؟ راهكاري داره؟
2021-09-17 11:35:00 #Toronto

من نام مهندسي شيمي هستم تو سايت ميرم كه سازمان مربوطه رو پيدا كنم نميبينم فقط يه قسمت كه زده engineer هست ايا منظورش همه رشته هاي مهندسي هست كه تو اين تاييديه سازمانا نيومده؟
2021-09-12 22:29:00 #Toronto

من رشته ام مهندسي پليمر هست چنين رشته اي اصولا زير محموعه است ايا حتما بايد اسم اين رشته باشه تو ناك؟
2021-09-09 20:26:00 #Toronto